Chocolade: een vak apart

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het derde jaar met als onderwerp cmp beeldjournalistiek.

Het chocoladepietje lacht de klanten vriendelijk toe - Foto: Kaat Baeyens

Het chocoladepietje lacht de klanten vriendelijk toe - Foto: Kaat Baeyens

 

Het verhaal van Goût Fou begint in mei 2020. Niels Segers en Justine Lannoo kiezen ervoor om hun droom waar te maken en openen een eigen chocoladewinkel in volle coronacrisis. Ondanks de pandemie, groeit die droom toch al snel uit tot een écht succesverhaal met chocolade in de hoofdrol. 

“Chocolade was vroeger mijn lievelingsvak op school”, vertelt Justine. “Het is echt een vak apart. Maar eens je dit product begrijpt, dan kan je er de gekste dingen mee doen. We zijn dan ook blij dat we ons hier elke dag in mogen verdiepen. Chocolade is niet enkel ons beroep, het is onze passie, onze liefde en eigenlijk zelfs ons hele leven.”

https://readymag.com/2451980

https://readymag.com/ahsjournalistiek/2451980/

De auteur

Kaat Baeyens

Profiel E-mail

Ik ben Kaat Baeyens, 18 jaar en studente journalistiek aan Artevelde Hogeschool. Ik ben een balletdanseres en ben graag creatief bezig. Verder ben ik een echte scout in hart en nieren en kan je me altijd met eten plezieren!